Heidi-4_hjemmeside

Velkommen til min side

Mit navn er Heidi Forsmann, jeg er 28 år gammel og bor i Odense M med min skønne kæreste. Jeg blev færdig sygeplejerske i november 2016 og elsker at kunne bruge min viden og personlige erfaringer til at hjælpe andre mennesker. 

D.15 oktober 2014 fik jeg diagnosticeret brystkræft. Jeg havde to knuder i mit venstre bryst. Blot en uge efter fik jeg fjernet hele mit venstre bryst ved en Mastektomi og der var heldigvis ingen spredning til lymferne. Analysen af knuderne viste at de var meget aggressive, HER2 positive og østrogenfølsomme. Dette medførte et behandlingsforløb med 6 gange Kemoterapi, 17 gange Herceptin og antihormonbehandling i 10 år.

Jeg blev færdig med kemoterapi d. 3 Marts 2015 og bliver færdig med Herceptin behandlingen d.29 december 2015 og så har jeg taget 1,5 år med Antihormonbehandling. Jeg stoppede denne behandling i August 2016, da det ikke føltes rigtigt for mig at fortsætte. Jeg er i dag medicinfri og elsker livet. 

Jeg følte mig meget alene med brystkræft i en alder af 25 år og manglede et forum til at sparre med andre i samme situation. Derudover synes jeg det var svært at alle de informationer jeg kunne læse på internettet og i brochure var tilpasset kvinder på 50+. Med min uddannelse, som sygeplejerske studerende faldt det mig hurtigt naturligt, at bruge den erfaring jeg nu ville få som patient, til at hjælpe andre mennesker i lignende situationer. Dette kan jeg nu endelig få lov til og jeg kan videregive en masse brugbar viden.

Mvh Heidi Forsmann