Brystrehab

14895686_10154583385743818_396952817_o

Øvelser, råd og vejledning efter operation for brystkræft

Efter operation for brystkræft kan man selv gøre meget for at smidiggøre vævet i operationsområdet og genvinde bevægeligheden i arm og skulder. Har du brug for en grundig gennemgang af relevante øvelser? Eller synes du, at hjemmetræning er mere overskueligt, når du bliver guidet af en fysioterapeut? Så gå ind på www.brystrehab.dk, hvor du bl.a. finder film med vævsbehandling, relevante øvelser og selvdrænage. Hjemmesiden indeholder også skånsomme yogaprogrammer, lydfiler med mindfulness samt gode råd fra forskellige fagpersoner.

Få adgang til www.brystrehab.dk

For at få adgang til www.brystrehab.dk skal du oprette dig som bruger ved at udfylde navn, e-mailadresse, fødselsår samt postnummer. Herefter får du tilsendt et personligt password inden for et par minutter.

Om projektet

Hjemmesiden www.brystrehab.dk er en del af udviklingsprojektet BRECOR(Breast Cancer Online Rehabilitation). Baggrunden for projektet er, at mange undersøgelser har vist, at regelmæssig gennemførelse af et øvelsesprogram kan være medvirkende til at forbedre arm- og skulderfunktion samt forebygge smerter og øvrige gener efter operation for brystkræft. Projektet er udviklet i et tæt samarbejde mellem Center for Kræft og Sundhed København, 10 andre kommuner i Region Hovedstaden samt brystkræftopererede kvinder. I første omgang har hjemmesiden været afprøvet af kvinder med bopæl i en af de 11 involverede kommuner, men den bliver nu offentligt tilgængelig, så kvinder i hele landet kan få glæde heraf.

TrygFonden har ydet økonomisk støtte til projektet, og Kræftens Bekæmpelse har bidraget med mindfulness-lydfiler.

Her er link til www.brystrehab.dk