Det her burde alle prøve..

13652596_10153643411427115_1032400820_n

Jeg har den sidste måneds tid gået ind i mig selv og mærket efter hvad der gør MIG glad. MIG, MIG og kun MIG. Efter en lang sygdomsperiode kan man hurtigt miste sig selv. Det kan nærmest være umuligt at huske præcis hvem man var engang og endnu sværere – hvem er jeg nu?

Jeg kan ikke leve mit liv nøjagtig som jeg gjorde før. Mit liv har fået en ekstra dimension. Det er blevet mere skrøbeligt – men samtidig SÅ beriget. Jeg har forandret mig, for det meste i en positiv retning.

Når jeg mærker efter i mig selv mærker jeg en kæmpe glæde. Jeg ELSKER livet, på trods af alt det lort, livet har budt mig. Jeg tror på skæbnen og jeg tror på der er en mening i alting. Mening giver mig håb og en følelse af kontrol. Det var ikke meningsløst jeg skulle blive syg. Havde jeg ikke valgt, at se det sådan ville jeg være indebrændt på livet, skælde ud og min energi ville blive suget ud af mig. Jeg vælger at leve og være taknemmelig. Jeg vælger at prioritere min energi og glæde mig helt ned i maven over små ting. Jeg vælger ikke at blive slået ud af hverdagens små nedture og bliver jeg sur eller ked af det – får jeg hurtigt vendt situationen til noget positivt og bliver glad igen.

Jeg sætter mig dagligt ned og scanner min krop og psyke. Hvordan har jeg det sådan helt inde i mig selv? Er jeg glad, sur, ked af det eller noget helt tredje. Jeg mærker efter og acceptere den følelse jeg sidder med. Det er absolut en af de største gaver jeg har givet mig selv. At mærke efter hvordan jeg har det, acceptere det og handle ud fra det. Passe på mig selv. Elske mig selv. For fanden hvor elsker jeg mig selv. Dette havde gamle Heidi aldrig turde sige højt.

Jeg vil sådan ønske jeg havde været bedre til at mærke efter inde i mig selv noget før, acceptere mig selv og elske mig selv for den jeg er. Det er for mig den største gave her i livet. Der findes ingen bedre anerkendelse eller accept, end den du kan give dig selv.

Det er i bund og grund kun en selv der kan være herre over ens egen lykke – så hvorfor ikke starte i dag med at blive lykkelig. Glæde sig over de små ting i livet. Smil til folk på gaden, du vil hurtigt mærke det smitter. Hjælp den gamle mand i køen i Netto, i stedet for at brokke dig. Ønsk en god dag til buschaufføren.

Spred en masse positiv energi og glæde omkring dig – du vil ikke fortryde det. Den positive energi og glæde vil komme dobbelt tilbage igen.