Så skal der flashes bryster

blog billede

Så skete det endelig. Jeg fik taget mig sammen til at skrive på bloggen, efter at have været fraværende i flere måneder.

Der er sket utrolig meget i mit liv de sidste måneder – på godt og ondt. Men jeg kan meddele at jeg har noget der minder om 2 bryster nu og det har givet mig et kæmpe selvtillids boost. Godt nok er de hårde som sten og langt fra færdige, men jeg har noget der minder om en C skål og er uafhængig af en BH! Lortet sidder sgu på sin plads 😉 .. Det er SÅ fantastisk ikke at skulle tænke på proteser, store klodsede BHér og at dække sig selv til på øverste etage!

Jeg føler mig feminin igen og jeg øver mig i at vise lidt mere hud 😛 hvis man kan sige det sådan..

Jeg har altid været lidt af en fighter og jeg tror på at man bliver nød til at skubbe lidt til sine grænser for at lære sig selv bedre at kende og udvikle sig. Jeg vil ikke acceptere, at en sygdom skal komme ind og ødelægge mit liv og tage kontrollen. Jeg vil ikke gemme mig væk og tro jeg er mindre værd, efter mine bryster er blevet fjernet. Jeg vil være glad og føle mig lækker. Derfor stiller jeg mig gerne op i fitnesscentret, svømmehallen, whatever og flasher mine ”bryster”. Lader folk se. Glo ligeså tosset som de vil. Jeg går ind for forskellighed og at bryde tabuer. Første gang jeg var nøgen foran andre i omklædningsrummet var det grænseoverskridende – af helveds til. Men bagefter er det en sejer og en kæmpe personlig udvikling. Jeg sætter mig konstant nye mål – grænseoverskridende mål – flytter grænser, bliver klogere på mig selv.

 

Så til jer derude.

Gå ikke og gem jer væk

Skam jer ikke over jeres ar eller manglende bryster.

Man bestemmer selv.

Hvem har kontrollen – er det dig eller sygdommen?

Tag styringen.

Grib dagen.

Grib livet.

Du er smuk som du er.

Man er ikke selv herre over alt der sker i livet, men én ting er DU herre over og det er hvordan DU ta´r det.