1 uge til jeg skal rekonstrueres

10681671_10153326371817115_118037752_n

Så er der en uge til jeg skal rekonstrueres og jeg begynder at mærke nervøsiteten melde sig. Jeg har gået og ventet længe på, at få opereret det raske (og angstprovokerende) bryst væk og få lavet nogle flotte nye BRYSTER igen. Men jo tættere på operationsdagen jeg kommer, desto mere begynder jeg at trække i land. Jeg er rædselskagen for at skulle i fuld narkose og igennem en større operation. Jeg har kun været i fuld narkose 2 gange før, hvor 1. gang var ved fjernelse af mit syge bryst og 2. gang da jeg skulle have fjernet min ene æggestok til nedfrysning. Begge gange har jeg efter narkosen haft det skidt og haft meget høj puls, så det prøver jeg at indstille mig på sker igen. Derudover så var jeg utrolig bange sidst da jeg skulle i narkose, grundet en masse forvirring på min operationsstue inden jeg blev lagt til at sove. Så denne gang vil jeg bare gerne sove med det samme, så jeg ikke kan nå at tænke alt for meget når jeg ligger på operationsstuen.

Her er en lille oversigt over de ting jeg skal den næste uges tid:
I dag d.8 Marts: Mammografi (Jeg får svar i næste uge). Jeg har i dag haft en kvindelig journalist med til min mammografi, der er ved at skrive et projekt om valg man tager ift genetik udredning. Jeg har derfor givet hende lov til at følge mit forløb den næste tid. Så i dag blev jeg også lige interviewet. Hun vil også følge mit operationsforløb, da jeg jo vælger at få fjernet mit raske bryst, som et forebyggende tiltag til min forhøjet risiko for et nyt tilfælde af brystkræft.
Torsdag d.10 Marts: CT af mit hovede, da jeg har haft svimmelhed, hovedpine, stød og synsforstyrrelser i hovedet den sidste tid.
Tirsdag d.15 Marts: Klargørelse til operation. 
Onsdag d.16 Marts: 
Operation med fjernelse af højre raske bryst og rekonstruktion med expander på begge sider.

Jeg skal være indlagt den næste uges tid derefter på plastikkirurgisk afdeling på Nørrebrogade, Århus. Jeg skal nok opdatere herinde/facebook efter min operation. I er meget velkomne til at besøge mig, men i må gerne lige skrive en besked til mig inden, da jeg måske er meget træt.

Udover hospitalsforsøg, så bruger jeg tiden på at lave min modul 13 opgave færdig inden jeg skal opereres, da den skal afleveres 2 dage efter min operation. Det er super skønt at være igang med skolen igen, men jeg synes også det er utroligt stressende. Der skal efterhånden ikke meget til at stresse mit system. Men jeg tror stadig på det nok skal lykkedes, jeg må bare tage flere pauser og få hjælp af min omgangskreds. Det sværeste er helt sikkert hukommelsen, koncentrationsevnen og manglende fokus. Dette kan skyldes stress og senfølger af mine behandlinger.
Jeg er også stille og roligt gået igang med min bacheloropgave, som i snart vil høre mere om. Jeg kan bare sige så meget – at den har med unge kvinder og brystkræft at gøre ;).

Da jeg har mange bolde i luften for tiden, samtidig med bachelorprojekt og rekonstruktion, vil jeg den næste tid ikke opdatere så meget herinde på siden. Jeg er igang med at lære at passe på mig selv, når jeg bliver for stresset.

God aften og husk kærligheden <3