Artikel om mig i MetroXpress imorgen

11637962_10153216450122115_482775214_n

Forleden blev jeg ringet op af en journalist fra MetroXpress der gerne ville lave en artikel om mig. Jeg takkede selvfølgelig ja, da jeg griber enhver lejlighed til at hjælpe andre unge med kræft. Medierne har meget fokus på børn med kræft og der er også fokus på alderen efter 40 .. men hvad med ungdommen?? Vi er desværre flere og flere unge der får kræft.. De problemstillinger man har ved kræftsygdom når man er 25 år, er altså ikke de samme som en på 70 år!! Jeg håber sådan et jeg kan nå ud til nogle af de unge mennesker med brystkræft der sidder derude et sted og er ensomme.. At blive syg er utroligt ensomt! Selvom familie og venner prøver at hjælpe og sætte sig ind i situationen – så vil du altid være alene med sygdommen og alene om følelsen.. Det kan heldigvis afhjælpes ved at snakke med andre i samme situation, som en selv, ligesindede.. Derfor er grupper som Ung kræft, ung med brystkræft mm. GULD værd.!

INGEN unge burde føle sig alene med denne sygdom!

Hjælp mig med at sprede budskabet.. 

Læs med i MetroXpress i morgen, når der sættes fokus på unge og kræft.!

Heidi Forsmann