Nytårs tanker

12467977_10153195449622115_996971212_n

Når jeg sidder her og tænker tilbage på 2015 har det været et forbandet HÅRDT år. Alt for meget sygdom og smerte hos flere af dem jeg har kær og en kamp med en masse kræft behandling – men jeg kan heldigvis stadig kalde mig CANCER FRI… I just LOVE it…. 2015 blev også året, hvor jeg måtte sige farvel til dejlige personligheder, som nu sidder oppe i himlen og har fundet fred.
2015 har også budt op EN MASSE nye og dejlige bekendtskaber… Blandt andet Ung Kræft, som jeg vil bringe et stort TAK til.. De seje kræftramte og tidligere kræftramte unge mennesker inspirere mig hver evig eneste dag.
2015 blev også året hvor jeg skulle viderebringe en masse viden fra mit forløb og hjælpe andre unge mennesker med både facebookgruppen “ung med brystkræft” og hjemmesiden ungbrystkræft.dk .. Jeg er pave stolt af mig selv! Så … Intet er så skidt det ikke alligevel er godt for noget … En stor tak til alle mine fantastiske venner og familie for at støtte mig.. Jeg er MEGET heldig… Havde aldrig klaret denne kamp uden jer..

2016 har jeg besluttet skal være MIT år… Det skal fyldes med glædelige oplevelser, latter og en masse kærlighed! Mit forløb med Herceptin er SLUT – så min krop får det forhåbentlig bedre her i det nye år .. Jeg starter året ud med en rejse i januar …
Jeg bliver raskmeldt til februar og skal være “normal” igen – det bliver helt fantastisk.! Til marts skal jeg rekonstrueres og får fjernet mit andet raske bryst.. Derefter starter konstruktionen af 2 nye smukke bryster OG JEG KAN IKKE VENTE …
Til maj skal jeg ud og rejse igen til La Santa med de skønneste mennesker … Og til November er jeg forhåbentlig HELT FÆRDIG med sygeplejerskeuddannelsen …

SÅ mange fantastiske ting der venter på mig i 2016 … Jeg glæder mig til forhåbentlig at få en mere rolig hverdag med min skønne kæreste, familie og venner…

Jeg glæder mig til at tilbringe endnu et år med min søde kæreste! Jeg er SÅ stolt af ham .. Hvad han ikke har måtte leve med det sidste år. Han er uden tvivl det sejeste og dejligste menneske jeg kender..

Lad 2016 bringe en masse håb, glæde og kærlighed til mine skønne fighter venner i Ung Kræft..

….. 2016 – KOM AN – Jeg er Så klar til dig …