Ung kræft

0b9153ac7eac486ac636af8952138d87
Se billeder
4 Billeder
Et fantastisk sammenhold
Ung kræft
6f687f114381d8b06bf1064124a65c93

Et fantastisk sammenhold

Der snakkes alvorligt #duerikkealene
Ung kræft
84b0c0d9a812c954a3a6f9b70d6ab81b

Der snakkes alvorligt #duerikkealene

Der krammes og deles highfives
Ung kræft
a3d4368e2bba89bbd08f5db85ad7e946

Der krammes og deles highfives

Gode kammerater #holdommig
Ung kræft
johan og kaspar

Gode kammerater #holdommig

Af: Heidi Forsmann

Da jeg blev syg søgte jeg andre unge at sparre med og fandt i den sammenhæng en pjece med informationer om både Proof of Life og Ung kræft. Jeg startede med at tilmelde mig Ung kræft via facebook og allerede indenfor få minutter fra min godkendelse til gruppen, følte jeg mig en del, af et større fællesskab. Jeg fik først en sød besked fra gruppelederen fra Ung kræft Århus og derefter en masse søde velkomst hilsner.

Mit første møde med Ung kræft, Århus…

Mit første møde med Ung kræft medlemmerne i Århus, var til den årlige julefrokost i december 2014. Jeg havde netop fået min første kemoterapi og mødte op til en julefrokost med 35 unge mennesker der enten har kræft eller engang har haft det. Det var en kæmpe oplevelse og meget overvældende. Så mange fightere, så meget livsglæde, så mange åbne og imødekommende mennesker. Så mange ligesindede! At sidde med en flok unge mennesker der virkelig kunne forstå min situation og som havde oplevet noget lignende på egen krop. At være sammen med andre unge der har gennemgået så meget sygdom og som alligevel sidder i dag med livet i godt behold – det giver håb og energi til ens egen kamp!

Jeg har været medlem af ung kræft i et år nu og deltaget i mange spændende arrangementer. Jeg var lige flyttet til Jylland, da jeg blev syg og havde ikke en særlig stor vennekreds. Ung kræft har hjulpet mig til ikke at føle mig alene. Ung kræft har haft en kæmpe indflydelse på, hvor godt jeg har klaret mig igennem mit forløb. Jeg bruger stadig ung kræft og det vil jeg gøre i mange år endnu. Jeg har helt sikkert fået mig nogle venner for livet!

Se et udklip af billeder fra Ung kræfts årlige Landsmøde i galleriet.

#Duerikkealene