Svar på CT af lunger og undersøgelse på lungemedicinsk

12285879_10153132846872115_289491550_n

I tirsdags fik jeg min Herceptin nr.15 – FEDT! Til lægesamtale samme dag, skulle jeg have på en CT scanning af mine lunger. De små pletter på mine lunger havde, som forventet, ikke ændret sig siden sidste scanning. Så nu der en scanning mere om 6 måneder og derefter om 1 årog så jeg fri for flere CT scanninger af lungerne.

Derudover var jeg i torsdags en tur på lungemedicinsk for at få lavet LFU (lungefunktionundersøgelse) af mine lunger. Til undersøgelsen skulle jeg puste alt hvad jeg kunne i noget der kunne ligne en fløjte (med lidt god vilje). På en computer kan man så se hvor meget ilt man samlet har i lungerne, hvor hurtigt man puster det ud på få sekunder mm. Mine puste tests viste “mild obstruktion” igen, ligesom målingerne ved egen læge. Jeg fik nogle inhalationer med noget astma medicin og skulle efter 20 min så prøve igen. Her blev min lungefunktion en del forbedret. Så jeg er nu igang med videre udredning om jeg har astma. Har fået en masse skemaer og et peakflowmeter, som måler hvor meget luft jeg kan puste ud på et hurtigt pust. Det skal jeg måle både morgen og aften. Har en tid derinde igen til Januar.

Ja, der er efterhånden ikke en afdeling eller et speciale jeg ikke har mødt i mit liv. Jeg får lidt på opleveren og en masse erfaring til min jobfunktion, som sygeplejerske. Jeg vil mene jeg lære en del mere end at sidde på skolebænken. Jeg lære det på den hårde måde.

På mandag står den på gynækologisk afd. i Skejby. Så skal jeg have tjekket min æggestok for cyster og lige have en status på hvordan det hele ser ud ;). Ens underliv bliver lidt medtaget af alle de medicinske behandlinger, specielt kemoterapi og antihormonbehandlinger.