Høj i håret

bedre
Please Add Photos
to your Gallery

Sikke da et langt hår jeg er ved at få mig :) .. Jeg er begyndt at prøve mig frem med tørklæder og forskelligt hårpynt. Derudover er jeg nu begyndt at lave et højt strithår. Jeg har fornøjelsen af to store virvler i pandehåret der begrænser min håropsætning. Ellers kunne jeg måske have en “normal” korthårs frisure 😉 . Men jeg er bare super glad for det vokser og det ser efterhånden tykt ud. Kan slet ikke vente til den dag, hvor jeg kan have en hårelastik i håret. Juhuuuu.

Udover min skønne hår opdatering, så kommer der også lige en opdatering på mine hospitals besøg.

Imorgen tirsdag d. 17/11 skal jeg have min Herceptin nr. 15 (JAAA, SÅ DER KUN 2 TILBAGE!!!) .. Derudover skal jeg have en lægesamtale med svar på CT scanning af mine lunger. Jeg er blevet fulgt gennem hele mit kræftforløb med CT scanninger af mine lunger hver 3. måned, da jeg helt fra start har haft nogle små pletter på lungerne, som heldigvis ikke har rørt på sig. Jeg får forhåbentlig også “bare” svar imorgen på at disse pletter er der og hverken er blevet større eller mindre (ønskescenarie). OG så skal jeg self se Landskamp imorgen aften!!!

Torsdag d.19/11 skal jeg på Lungemedicinsk til udredning af forskellige lunge sygdomme. Jeg har været til en puste test ved egen læge af flere omgange, som viste “mild obstruktion” af mine lunger. Jeg har prøvet forskelligt medicin og inhalator, men intet har virket. Bliver dejligt at få lidt afklaring – forhåbentlig.
Torsdag er også dagen hvor jeg for første gang skal prøve Body SDS, som er en form for terapi. Det er lige noget min krop og psyke kunne bruge godt af. Mine forventninger er høje efter samtaler med flere i min omgangskreds der har prøvet denne form for terapi.

Mandag d.30/11 skal jeg på Gynækologisk afdeling på Skejby. Der skal jeg have scannet mit underliv for at tjekke om der er cyster. Cyster er en bivirkning til den antihormonbehandling jeg får med Tamoxifen. Derudover er der en forhøjet risiko for livmoderkræft (ja, sikke et vidunderligt præparat), men man må formode det kan hjælpe mig forebyggende mod tilbagefald af min brystkræft.

udover disse datoer sker der en masse andet spændende i mit liv :) men det var det vigtigste. Jeg håber i alle nyder det milde og smukke efterårsvejr. Der vil komme en opdatering snarest med svar på min lægesamtale imorgen.