Nu med dato på rekonstruktion af bryster

12200609_10153093939992115_1481489012_n

Så har jeg været til samtale på plastikkirurgisk. Jeg havde fornøjelsen af at have min skønne veninde Line med, som netop lige har fået lavet bryster grundet brystkræft. Da vi kommer ind på plastikkirurgisk får vi af vide, at der vil være 1 times ventetid og vi går derfor straks i gang med at sludre og vende hele verdens situationen. Blot 5 min efter står en lille blond dame i døren til venteværelset og kalder mit navn op.
Da vi kommer på stuen, er der to plastikkirurger. Den ene mand, af udenlandsk udseende, er den kirurg der skal fjerne mit raske bryst. Den anden mand, en ældre herre, er ham der skal rekonstruere begge bryster. Begge kirurger vil derfor være til stede, når jeg… og hold nu fast,… skal opereres d.16 Marts 2016!

1. Operation:
Jeg vil som start få fjernet alt indhold af mit højre raske bryst. Kirurgen ligger et snit rundt om min brystvorte, som jeg har besluttet at få fjernet, plus et lille snit ude til siden. Derefter vil indholdet af brystet blive fjernet. Dette har jeg valgt fordi jeg har en forhøjet risiko for, at få et helt nyt tilfælde af brystkræft.

Derefter skal jeg rekonstrueres på begge bryster med expander metoden. Det er en metode, hvor man operere en expander, ind under min brystmuskel. En expander er en ballon lign. Ting som har den funktion, at den kan fyldes med saltvand og udvide huden. I de efterfølgende 5 måneder, vil jeg få fyldt saltvand ind i mine expandere med 1-2 ugers mellemrum.

2. Operation
Når min hud efter 5-8 måneder er blevet udvidet, vil man under en operation fjerne mine expandere og erstatte med implantater. Denne operation skulle efter sigende være lettere og ikke ligeså omfattende som den første operation.

Brystvorter
Man kan efter 6 måneder fra 2. Operation få lavet brystvorter. Dette er ikke noget jeg endnu har taget stilling til. Jeg mener denne formfor operation foregår i lokalbedøvelse og man laver en lille hudflap af ens nye bryster.

Tatovering af selve brystvorten:
6 måneder efter 2. Operation eller brystvorte operationen, kan man få tatoveret brystvorterne så det ligner nogle ægte. Det skal siges at de også kan tatovere i 3D så det fuldstændig kan ligne man har en brystvorte. Dette har jeg heller ikke haft samtale om endnu.

Jeg skal have lavet bryster imens jeg skriver bachelor til Marts, men så må jeg bare gøre et ekstra godt stykke arbejde inden da. Så ja J om ca. 2 år har jeg færdiglavede bryster…. OG NØJ HVOR JEG GLÆDER MIG!!!
I mine papirer står der jeg gerne skulle kunne genoptage mine sportsaktiviteter efter 4 uger fra første operation – så regner da stærkt med den hedder CLUB LA SANTA til MAJ 2016…

Skriv endelig hvis i har spørgsmål :)