Herceptin nr. 14 – DONE

stort

I dag har jeg været til Lægesamtale, hvor jeg fik svar på den MUGA scanning jeg fik foretaget af mit hjerte, i sidste uge. Mit hjerte pumper heldigvis rigtig flot og har absolut ikke taget skade af at få Herceptin. FANTASTISK. Til lægesamtalen fik jeg også tjekket mit ar, der hvor jeg har fået lavet mastektomi (fjernelse af brystet). Der var ikke tegn på knuder ved arret eller i mit raske bryst. Endnu en fantastisk information!
Jeg har holdt en pause med Zoladex (medicinsk kastration, der altså sætter æggestokkene i dvale) fordi jeg havde så mange bivirkninger i form af knogle-, led- og muskelsmerter, hovedpine og ubehag. Jeg er nu villig til at give det en chance til og vælger derfor at få en injektion igen i næste uge. Dette skyldes ,at der er studier der viser, at det er den bedste behandling man kan få, hvis man er under 35 år. Så nu må jeg prøve igen og ellers er der ikke noget at gøre ved det. Jeg skal have behandlingen i minimum 2 år (højst sandsynligt 5), så det skal også være noget man kan leve med i alle de år.

Efter lægesamtalen gik jeg op i Herceptin caféen og fik min Herceptin nr. 14 !!!! Det vil altså sige der kun er 3 tilbage..
– Tirsdag d.17 November
– Tirsdag d.8 December
– Tirsdag d.29 December
Så jeg fuldstændig færdig!!! :) Er meget meget spændt på om jeg slipper for nogle af mine bivirkninger.. Har godt nok hørt at det kan være i kroppen i op til et år efter – men vi håber.

På torsdag står den på samtale på plastikkirurgisk! Jeg er MEGET spændt på hvad vi finder frem til og hvornår jeg kan blive opereret. Jeg skal selvfølgelig nok informere når jeg ved mere.