Knogleskintigrafi

12167350_10153072424542115_552230920_n

Igår var jeg inde på hospitalet og få lavet en knogleskintigrafi, som er en scanning af knoglerne. Her fik jeg indsprøjtet noget radioaktivt sporstof og to timer efter fik jeg lavet en scanning på på 1 time 15 min. hvor man ligger helt stille på en briks og så er der en stor kasse helt tæt på kroppen og hovedet. Jeg er glad for jeg ikke lider af klaustrofobi. På scanningen kan man se om der er øget optagelse af sporstoffet nogle steder på skelettet. Der hvor der er en øget optagelse, vil billeder lyse op. Billederne lyser op hvis der er eller har været brud på knoglerne, forstuvning (jep, min fod lyste meget op), gigt og ja, kræft!
Jeg får svar på scanningen på fredag over telefonen, da jeg er på ferie i Løkken. Jeg har en mavefornemmelse, der siger mig at jeg ikke har kræft i knoglerne…. Meeeen, jeg er nu noget nervøs alligevel over at få svar! Jeg magter godt nok ikke at skulle i mere behandling lige nu.. Jeg har rigeligt i de 3 behandlinger jeg får.. Til gengæld har jeg en fornemmelse af, at jeg godt kan have noget gigt.. Nu må vi se hvad de siger på fredag <3
Det er en lidt mærkelig tid.. For præcis et år siden afventede jeg svar på mine biopsier af knuderne i brystet. Jeg fik beskeden om min brystkræft d.15 oktober 2014 – altså imorgen, for et år siden.!

Man kan da ikke være så uheldig at få diagnosen “brystkræft” d. 15-10-2014 og så diagnosen “spredning til knoglerne” d.16-10-2015 .. Det tror jeg ikke på! Så derfor tror jeg på godt nyt på fredag! 😉 Men hvis det er, så kan jeg love jer for.. at jeg giver kræften det største los i røøøven!! BUM! 😛 Ud af min butik…

#Fuckkræft #Jegvilbaregernehaveetnormaltogkedeligtliv #ikkemerespænding #nodrama