Kit Tranekjær Otto, 30 år

12109951_10153190486298603_6170495228457014542_o

Jeg hedder Kit, er 30 år og så har jeg haft et bløddelssarkom. Jeg er sygdomsfri på tredje år og bliver rask om to! Livet er Herligt!

Åh hvor gad jeg godt, at der blev sat fokus på alle de sjove, pinlige og surrealistiske ting, der også sker, når du er kræftpatient! :) Jeg vil ikke ynkes! Jeg vil have det godt, være glad og ikke mindst have det sjovt! Jeg har fundet ud af, hvor skrøbeligt livet kan være, så derfor vil jeg være mest muligt glad, den tid, jeg er her i. Jeg har været sygdomsfri i 3 år og bliver erklæret rask om 2! Jeg elsker livet!

BUM! Få et godt grin og del jeres historier. Jeg er forhåbentlig ikke den eneste, der har dummet mig i hospitalsregi 😉

Jeg har lavet en liste… altså en liste over steder jeg IKKE kan vise mit ansigt igen! Det er alt, alt for pinligt!!! Men her kommer altså optegnelsen over steder på Skejby, Tage Hansens og Nørrebrogade i Århus, hvor jeg ikke kan komme igen!

1 – Jeg har kastet så meget op på en parkeringsplads ved Nørrebrogade, at jeg tissede i bukserne… Havde ikke engang fået den kvalmegivende kemo… Der var bare et eller andet der trickede det . Havde aftale med Kemo og pizza på Maggies. Kunne bare ikke overskue at aflyse pizza og køre hjem… kunne heller ikke overskue, at sidde i våde bukser på café… Blev nødt til at stjæle hvide sygehusbukser fra afdeling D1 og tage på pizzadate iført hospitalsoutfit i Århus midtby… Gad viiide om de troede jeg var på udgang fra den lukkede???

2 – Har bagt så voldsomt på ”Portør-Henrik”, at han stadig kan huske mig, når jeg møder ham… DET ER TRE ÅR SIDEN!!! Crap… Har åbenbart ment det var på sin plads at blinke løs med øjenlågene hele vejen fra OP til ungdomsstuen, vel vidende om, at ens øjenvipper var efterladt et sted ”BC” 2011! Altså before cancer…

3 – Har smidt mig på knæ midt i opholdsstue og til dels afpresset hormoner af polaklæge, da egenproduktionen var brugt op!

4 – Har igen i narkoserus overbevidst overlæge om at jeg SAGTENS kunne gå tilbage til opvågningsstuen, for derefter at dratte direkte om i armene på ham, så han måtte slæbe og bære mig tilbage! Forlangte at vi gjorde holdt i receptionen, så jeg lige kunne forklare sekretæren, hvilket catch overlægen var!!!

5 – Flashback til morfinrusepisode, hvor undertegnede har underholdt en hel afdeling, fordi jeg åbenbart var på hemmelig mission, for at komme ind i opholdsstuen og se tv! Er faktisk temmelig svært at få dropstativ, kateter og drænpose uset forbi vagtstuen! Måtte bugseres på plads i seng tre gange, hvor til sidst temmelig autoritær sygeplejerske valgte at stripse dræn til sengehesten, så udbryderkongen blev! Sad off cause 5 minutter efter ubehjælpeligt fast i selv samme sengehest i endnu et forsøg på flugt… NOT ONE OF MY FINEST!!!

6 – Har stoppet en strålebehandling, fordi jeg sang så meget med på Dodo and the Dodos, at yndlings strålesygeplejersken troede, jeg råbte på hjælp… Det var sikkert heller ikke særlig dyr den behandling, så pyt da med det!.. 😉

7 – Har vækket en hel opvågningsstue, da dum reservelæge (Gud aka overlægen var syg den dag!) overleverede budskabet, om at han havde fjernet halvdelen af min eneste æggestok – den anden ligger på frys på riget, hvis nu engang jeg løber tør for æg selv – og at det så suspekt ud!!!…!!…. Du får svar på brev om ca. tre uger???!?!?!!!!!! NÅ SÅ DET TROR DU!!!!!

8 – Jeg har ringet til Bones og spillet kræftkortet for vildt! “Hej. Det er Kit (med kræft!). Jeg ringer oppe fra unge-kræftafdelingen på Nørrebrogade. Vi er fire piger, der vildt godt kunne tænke os at spise spareribs. Det er ca. det eneste vi ikke får kvalme af. Vi kan bare ikke komme ned og hente det for vores dropstativer med kemo… Tror du, I på nogen måde kan bringe det ud? :)…. Der gik en halv time og maden var serveret på D1! 😉

9 – Jeg har forvandlet mig til et kemo-doped monster med tidselpigge, der bliver sendt ud til højre og venstre alt efter, hvilke behov der opstod!!! HENT SÅ DEN IS!!! Lød det flere gange om ugen, når kemomonstret var i aktion… NEJ DET SKAL VÆRE FILURIS!!! Og HVORFOR HAR DU IKKE TÆNKT PÅ AT JEG SKULLE HAVE HAFT EN CHEESEBURGER, NÅR DU ALLIGEVEL KØRTE LIGE FORBI MACDONALDS!!! Og stakkels yndlings-Mikkel må haste op efter en cheeseburger, fordi kemomonstret som var hans kæreste forlangte det. Min søster spurgte engang, om hvorfor Kemo-Kit aldrig dukkede op, når læger og sygeplejersker kom forbi… Hun fik the killerlook og svaret på den ”Rachel fra venneragtige måde”: THEY GOT THE DRUGS!!!! Og så var den diskussion ligesom lukket! :)

Jeg kunne faktisk godt blive ved… MEN… Jeg tænker, at I, i stedet, skal gå ud fortælle jeres historier og skøre påfund… For det er garanteret ikke kun mig, det er sket for!… Fortæl jeres historier, få et godt grin, så vi også selv hjælper til at få brudt de store tabuer, der er omkring kræft…