Herceptin nr. 13 overstået

12092334_10153062895397115_1682826881_n

Jeg tænkte det måtte være på tide med en lille opdatering og plan for de næste uger. Det er sådan jeg de sidste uger har gået med en masse smerter i knogler, muskler og led. Jeg mistænker at det er min antihormon behandling, der giver den værste af smerten. Jeg startede for 1 måned siden med en ny behandling med Zoladex. Nogle injektioner der medicinsk kastrere mig, sætter mine æggestokke i dvale og dermed også sætter min østrogen produktion fra æggestokkene (eller den ene jeg har tilbage) i dvale.


Jeg har været til samtale om mine smerter på onkologisk og de har bestilt en knogleskintigrafi scanning til mig. Dette er en scanning, der kan tjekke om der er kræft i knoglerne. Det håber jeg selvfølgelig ikke er årsagen til mine smerter, men jeg har sådan brug for snart at få nogle svar, da jeg bruger meget af min tid på at bekymre mig.

 

Min angst har været ret frembrusende de sidste uger, da mine smerter har været slemme. Jo mere fysisk min krop er ramt, desto mere psykisk rammes jeg. Jeg er heldigvis i forløb der hedder “Collaborative care”, som er for folk med mild til moderat angst og depression. Collaborative care er et forløb, hvor man har samtaler ved egen læge med en ude fra Psykiatrien i Risskov og så går man til psykoedukation i en gruppe i Risskov. Jeg er netop lige blevet færdig med min sidste psykoedukation (læren om angst og depression) og har stadig lidt samtaler tilbage. Derefter håber jeg på at blive henvist til et videre forløb i angstklinikken i Risskov.

 

Jeg har besluttet mig for ikke at starte i praktik her til november, da jeg kan mærke jeg både fysisk og psykisk er meget presset for tiden. Ved at starte nu, risikere jeg at gå ned med en depression, hvilket jeg bestemt ikke har lyst til. Jeg er allerede hårdt ramt psykisk og har måske også en lettere depression, hvilket et eller andet sted er forventeligt ift. min situation. Så min plan er, at jeg starter mit kombineret modul 13+14 forløb til februar og derefter gør min praktik færdig.

 

I går fik jeg min herceptin nr. 13 :) – så nu der kun 4 tilbage!!!! Kan slet ikke vente til jeg stopper på de behandlinger, hvilket jeg gør d.29 december. Har desværre hørt der går længe før kroppen kommer sig, men jeg glæder mig til at slippe for de værste bivirkninger.

 

Jeg har en del scanninger mm på hospitalet de næste uger:

  • Knogleskintigrafi (knoglescanning) d.13/10
  • Lægesamtale med svar på Knogleskintigrafi d.16/10 (får ny tid grundet ferie)
  • MUGA (hjertescanning) d. 20/10
  • Herceptin nr. 14 og lægesamtale (svar MUGA) d. 27/10
  • Plastikkirurgisk (2. samtale angående rekonstruktion af begge bryster) d. 29/10
  • CT af lunger. (opfølgning på mine pletter på lungerne) d. 9/11
  • Lægesamtale med Svar CT lunger d.16/11

 

Ud over at rende på hospitalet hele tiden, så bruger jeg meget tid på akupunktur og fysioterapeut, for at kunne være til med mine smerter og alle mine andre skavanker.

Billedet er af den Te jeg køber ved min akupunktør. En rigtig trylledrik.

 

I vil høre fra mig snarest :) skriv endelig, hvis i har spørgsmål.