Powershot

shot

Smagen af sundhed

Af: Mads Bo

Dette powershot smager fuldstændig fantastisk og vil med sikkerhed give dig et kombineret energi – og sundhedsboost.

Ingefæren er nok mest kendt for sine antiinflammatoriske effekter, men faktisk er den også god mod køresyge, søsyge, svimmelhed, kvalme, ømme led samt gigt. Som om alt dette ikke er nok, tager den også sukkertrangen og er god til mænd der ikke skal sove alene om natten. Den er nemlig god for kredsløbet og hjælper med at pumpe blodet rundt i ALLE dele af kroppen.

Citronen neutraliserer syre i kroppen og booster kroppen med enorme mængder C-vitamin.

Greens by High on Life består af noget af det allermest næringsrige fra planteriget, over og under havoverfladen. Alt fra hvedegræs, byggræs, chlorella, lucernespire, kamutgræs, spirulina, mynte og brændenælder. ‘Greens by High on Life’ indeholder alle 9 essentielle aminosyrer. Derudover finder du store mængder klorofyl, et væld af vitaminer og mineraler inkl. B12-vitamin, som mange vegetarer får for lidt af. Især clorellaens egenskaber støtter kroppens afgiftningsprocesser – og hjælper derved kroppen med at afgifte sig selv for ophobede affaldsstoffer.

Ingredienser

½ citron med skræl

3 cm ingefær

2 æble

1 stor tsk. Greens by High on Life

Evt. isterninger

 

Hvordan

Pres ingefær, citron og æble i en juicemaskine. Tilsæt Greens og evt. isterninger og rør rundt inden servering.

Du kan købe Greens by High on Life her: www.highonlife.dk