Popeye

popeye

Ingen opskriftssamling uden min store idol og forbillede, Skipper Skræk!

Af: Mads Bo

Pres alle ingredienserne i en juicemaskine, tilføj is og olie. Husk at “pakke” spinaten mellem to halve æbler eller et stykke citron inden maskinen tændes. Det gør, at saften fra især spinaten udnyttes langt mere effektivt. Stamp, tænd og pres. Nyd juicen og iagttag de vibrerende næringsstoffer, som ses gennem glasset – de strutter af liv!

Sømanden med de store underarme fik mig allerede i en tidlig alder til at reflektere over ernæringens enorme indflydelse på vores krop. Denne grønne eliksir smager skræmmende godt. Som alle de andre opskrifter er den ikke kun velsmagende, den er også pakket med liv! Den indeholder blandt andet store mængder klorofyl, magnesium, calcium samt vitamin A, B1, B2, B6 og C. Næringsstofferne hjælper med at rense og toptune hele dit system.

Ingredienser

1 æble

2 håndfulde frisk spinat

1 cm økologisk citron med skræl

3 cm squash

Is og 2 spsk. olie