Heidi Schrøder, 38 år

heidi2

Fik brystkræft i 2014 og bærer af BRCA1  Har tre piger på 13 år, 10 år og 7 år. Jeg bor med pigernes far/min kæreste på et nedlagt landbrug. Juni 2014 mærker jeg en knude i mit højre bryst.
Da min egen læge havde ferie, måtte jeg ind til en anden. Hun vurderede at det nok var en cyste eller en mælkekirtel. Får en tid senere til mammografi den 31 juli. Men da jeg ikke kan gå med tanken og uvished, kommer jeg på et privat hospital i Vejle.
Hvor de tager en masse prøver.  Mandag den 14 Juli, får jeg svaret DU HAR BRYSTKRÆFT og din knude er 8 cm, så hele dit bryst skal væk Grædende ansigtGrædende ansigt Da går der bare en klap ned, og jeg bliver skidt. Vores sommerferie var lige startet og hvad nu ?? Og hvad skulle vi sige til pigerne Kraftigt sort hjerteKraftigt sort hjerteKraftigt sort hjerte Det var meget vigtig for mig at de skulle vide at jeg ikke ville dø.
Jeg ville blive rask igen Kraftigt sort hjerteKraftigt sort hjerteKraftigt sort hjerte Onsdag den 16 juli tager min søster med til en healer, Som råder mig til nogle ting og fortæller mig hvilke vitaminer jeg skal begynde at tage. Fredag den 18 juli forlanger jeg et nyt møde. Men lægen siger at det ikke er andre muligheder. Brystet skal fjernesGrædende ansigtGrædende ansigt Mandag den 21 juli skulle det ske Grædende ansigtGrædende ansigt men en anden læge skal operere mig.
Han undersøger mig og sætter sig ned og fortæller mig at han ikke vil fjerne mit bryst, det vil blive en for stor operation, da der skal tages hud fra ryggen, og risikoen for at komme for sent i kemo, ville være for stor i tilfælde af eventuelle komplikationer.
Han vælger at tage et par lymfer for at se om der er spredning, og det var der gudskelov ikke Smilende ansigt (sort-hvid) Han vælger at jeg skal i kemo først for at knuden skal blive mindre. Og jeg får sat en chip skudt på knuden Onsdag den 30 juli skal jeg have min første kemo.
Jeg finder ud af at jeg skal spise godt lige efter, da jeg efter et par timer får det vildt underligt – det fortsætter det følgende døgn. Men ellers mærker jeg intet, udover mundtørhed Smilende ansigt (sort-hvid)Smilende ansigt (sort-hvid)Smilende ansigt (sort-hvid) Onsdag den 20 august skal jeg have den anden kemo og en undersøgelse. Knuden er gået fra 8 cm til 2 cm Smilende ansigt med åben mundSmilende ansigt med åben mund jubiii kemoen virker.  Den sidste kemo inden operationen bliver jeg undersøgt og der kan ikke mærkes en knude mere. I oktober skal jeg have fjernet knuden.
Får at vide at alt det de have taget med ud, var kun rask væv, det er blevet undersøgt flere gange. Så kemoen har virket 100 procent? Derefter skal jeg have fire kemo mere. Onsdag den 07 januar 2015 er det den sidste.
Derefter skal jeg have 25 stråler.  Da jeg er blevet gen testet og er bærer af BRCA1genet, vælger jeg i April 2015 at få mine æggestokke og æggeledere fjernet. Den 12 maj får jeg foretaget en primær rekonstruktion af mit venstre, ellers raske bryst, hvor de fjerner alt brystvæv og former et nyt bryst af min brystmuskel og en skål af grisevæv, samt et implantat..Av.
Senere følger nogle justeringer med fedtindsprøjtninger mm. Den 17 november skal jeg have mit højre bryst lavet. Men da jeg har fået stråler, skærer de min brystvorte væk og tager noget væv og fedt fra ryggen, samt et mindre implantat.  Senere skal der tatoveres brystvorter, men i 3D.  Glæder mig til at være på den anden side igen, syntes det har været et langt forløbSmilende ansigt (sort-hvid)Kraftigt sort hjerte