Look Good.. Feel Better kursus

NYT Look Good Feel Better m tagline- jpg

Look Good…Feel Better hjælper den kræftramte kvinde på en pratisk og opmuntrende måde. For en kvinde er det ikke blot en traumatisk oplevelse at være syg af kræft, også de  synlige fysiske forandringer af udseendet kan virke demoraliserende og være svære at håndtere. Vores ønske er at give fornyet energi og inspiration i en svær tid. Vi hjælper kvinder, der er i ambulant behandling for kræft, med at få en positiv oplevelse i hverdagen og hjælp til bedre selvværd i en yderst vanskelig periode i deres liv.

Du kan se hvornår der er et kurser i kalenderen her
på hjemmesiden, ellers kan du gå ind på www.lgfb.dk og læse meget mere om hvor og hvornår der er kurser.

 

Kosmetiktasken

Alle, der deltager i et Look Good…Feel Better kursus, modtager en toilettaske indeholdende et bredt sortiment af hudpleje og make-upprodukter i neutrale farver. Produkterne, som anvendes under kurset, tager hver kursist efterfølgende med hjem, så de fortsat kan få glæde af d
em i hverdagen.

Produkterne sponsoreres af de mere end tyve mærker, som støtter Foreningens arbejde, og taskerne indeholder på skift produkter fra 3 mærker.

Hvis du er allergisk eller overfølsom overfor kosmetiske ingredienser eller har mistanke herom, anbefales det, at du ikke bruger de produkter, der udleveres på kurserne, men i stedet medbringer de kosmetiske produkter, du plejer at bruge.

Foreningen Look Good…Feel Better og de deltagende kosmetikfirmaer hæfter ikke for nogen form for skade eller tab såvel på personer, som ejendele, opstået i forbindelse med deltagelse i et Look Good…Feel Better kursus.

 

12-trins make-up produkterprogram

Dette er det 12-trins program du vil blive introduceret til på kurset

At gøre noget ved sit udseende kan være med til at styrke selvtilliden og give et større velvære.

 1. AFRENSNING

Brug først øjenmakeupfjerner efterfulgt af rensemælk og skintonic.

 1. HUDPLEJE

Øjencreme duppes i en ring omkring øjet med meget bløde bevægelser. Dagcreme fordeles over ansigt og hals, gerne med opadgående bevægelser.

 1. MAKEUPCREME/FOUNDATION

Jævner farveforskelle og giver et ensartet underlag for den øvrige makeup. Fordeles med fingerspidserne og tones ud langs hårgrænse, tindinger og kæbelinie.

 1. DÆKSTIFTE / CREME

Duppes f.eks. under øjnene og på partier med rødme og andre farveforskelle.

 1. PUDDER

Duppes på med pudderkvast eller vatrondel eller børstes på hele ansigtet og øjenpartiet. Giver et godt og mat underlag for den øvrige makeup.

 1. ØJENSKYGGE

Former øjet og giver glans, lys og skygge

 1. KOHLBLYANT

Indrammer øjnene og giver form og dybde. Tegn med bløde streger udefra og ind mod øjet på den yderste del af øjenlåget

 1. ØJENBRYNSBLYANT

Former og fuldender brynet. Tegn små streger og ton ud med pensel. Se en tegning her.

 1. MASCARA

Læg først mascara på de underste vipper med spidsen af børsten. Rul derefter mascara på de øverste øjenvipper. Gentag evt. for at opnå større effekt.

 1. ROUGE

Børstes let på kinder, pande og hage. Giver ansigtet varme og glød.

 1. LÆBEBLYANT

Tegn læbernes kontur op og korriger eventuelt mundens form. Tegn op med bløde streger med små streger der forbindes istedet for en lang streg.

 1. LÆBESTIFT

Læg læbestift inden for konturen. Brug af læbepensel sikrer et flot og holdbart resultat.