Aldrig har medicin smagt så godt

thumb

Har du fået kræft eller ønsker du at undgå det, er det allervigtigste at styrke og aktivere kroppens selvhelbredende kræfter. En af de geniale måder at gøre dette på, er ved at booste kroppen med flydende livskraft – også kaldet friskpresset juice. I USA er friskpresset juice en del af behandlingen på de fleste alternative behandlingssteder.
af Mads Bo

Næringsstoffer på et sølvfad
Når vi drikker friskpresset juice, kan det måles direkte i blodbanen efter blot 15 minutter. Her er kroppen nemlig allerede færdig med at fordøje juicen. Det betyder, at kroppen nu har ’fritid’ til at selvhelbrede sig selv. Den har med andre ord overskudsenergi, fordi kroppen altid vil prioritere fordøjelsen frem for dens egen selvhelbredelse. Er man alvorlig syg, gælder det om at fokusere al sin energi på selvhelbredelse, og dermed undgå at bruge værdifulde ressourcer på at fordøje noget, som man alligevel aldrig har været ment il at skulle spise, som fx store mængder kød, mælk, sukker og hvidt brød.

Jeg kalder friskpresset juice for kroppens ekspresservice, da det på rekordtid bidrager med rå og uspolerede næringsstoffer, som hverken er blevet kogt, stegt eller forarbejdet.  Af samme grund er juicer og smoothies intet mindre en geniale for folk, som har nedsat eller ingen appetit. Frugter og grøntsager er komprimeret sollys, og når vi drikker det i form af friskpresset juice og smoothies, pumper vi vitterlig flydende livskraft direkte ind i blodårerne. Og de grønne juicer og smoothies er at foretrække, da de indeholder mindre sukker og langt flere næringsstoffer.Med andre ord, giver grønne juicer og smoothies det kroppen allermest har brug for  – hurtigt, letoptageligt og så lidt energikrævende som muligt. Man fristes til at sige, at næringsstofferne bliver serveret på et sølvfad.   

Hvis du ikke indtager andet end juicer og smoothies, er det en rigtig god ide at tilføje proteinpulver i dine smoothies, da din smoothie så går fra at være fantastisk, til også at være et fuldnæret måltid. Vælg altid vegetarisk proteinpulver af en høj kvalitet, f.eks. Plantforce eller SunWarrior.     

Kræft hader virkelig broccolijuice
Jeg elsker min gode ven Chris MacDonalds gebrokne udtalelse om at kræft hader broccoli, for intet kan være mere rigtigt. Af andre ingredienser som har vist sig at have en særlig positiv effekt på kræft, kan nævnes gulerødder, rødbede, blegselleri, spinat, grønkål – og kål generelt. Drik masser af forskellige ’farver’, og brug gerne de gule, grønne, pink og orange farver. Hertil kommer selvfølgelig potente sager, som brændenælder og mælkebøtter, der rent næringsmæssigt slår de fleste grøntsager i supermarkedet med mange banelængder.    

 

Juicen klarer det ikke alene…
Personligt er jeg overbevidst om at 80% af det at være sund sidder mellem ørene. Så vi må også tage ansvar for vores tanker og følelser. Derudover er ilt og vand de absolutte vigtigste næringsstoffer, det kommer før juicer og smoothies – trods alt.

Læs mere om Juice på Highonlife.dk