Påskefrokost

IMG_1820

Godmorgen!
Jeg var igår til en super hyggelig påskefrokost med Morten og hans venner. Har ikke været ude blandt så mange mennesker i lang tid og jeg kunne virkelig mærke en utilpashed i min krop.. Panikken kom op i mig og jeg havde egentlig lyst til bare at løbe væk.. På trods af jeg virkelig synes godt om hans vennekreds!
Det er svært at være sammen med normale raske mennesker lige nu – det kan jeg tydeligt mærke .. Jeg har stadig en sorg indeni mig og kan stadig mærke rædslen som jeg har været igennem .. Jeg ved at det vil tage tid at komme ordentlig ovenpå og få et normalt liv igen.. igår fik jeg det virkelig at mærke – og ØV hvor var det ubehageligt.. Jeg er jo et socialt menneske og elsker at være sammen med andre.. men når jeg så kommer afsted kunne jeg løbe skrigende væk! Så da jeg kom hjem igår måtte jeg lige igennem en større tudetur … For – hvor er livet dog bare uretfærdigt engang imellem!!!
Når det så er sagt – så ved jeg godt at jeg nok skal komme ud på den anden side og få det bedre- men spørgsmålet er bare .. hvornår?
På mandag skal jeg til Dallund .. Jeg håber sådan at det ikke bliver slemt at skulle tilbringe 5 dage med så mange mennesker.. Heldigvis er de mennesker jeg skal være sammen med også kræftramte og kan forstå min situation ..