Lært op i akupunktur

11125245_10152665932237115_5779244147848153824_n

Jeg synes efterhånden det går lidt bedre.. Jeg vil ikke sige jeg er decideret frisk – men jeg prøver at holde mig igang og holde humøret oppe .. Jeg prøver at gøre ting der gør mig glad og meget af må fokus ligger på at gøre huset færdig indrettet ?

17729_10152653877767115_7053185503882620744_nJeg var i dag til akupunktur og blev lært op i selv at sætte nåle i mine ben for mit immunforsvar mm.  så jeg skal selv sætte 4 nåle i hver dag, som skal sidde 20min. ? og ja – jeg kan godt selv sætte dem i !!! Han skulle lige se jeg selv kunne finde ud af det inden han sendte mig hjem ?.. Derudover fik jeg sat en masse sugekopper på min ryg! Billedet viser hvordan man ser ud når man kommer hjem fra akupunktur.. 

Jeg skal i hejmdal i dag.. Som er kræftens bekæmpelses flotte hus i århus.. Også der ung kræft jeg er medlem af, holder til .. Jeg skal snakke med en psykolog om angst, da jeg har været så heldig at få et forløb derude, da jeg lider en del af angst for tiden – mest relateret til når jeg skal ind på sygehuset.. Det er virkelig kommet efter min indlæggelse med MRSA .. Så jeg trænger til nogle redskaber så jeg ikke føler alt i mig er ved at sætte ud hver gang jeg skal til en undersøgelse .. Bliver spændende!! Selvom jeg virkelig ikke er oplagt – men hvornår er man lige oplagt til at se sin frygt i øjnene og arbejde med sig selv, når tingene bliver ubehagelige??? Men jeg er heldigvis god til at søge hjælp så snart jeg kan mærke der er behov for det ..

Jeg glæder mig meget til at skulle til Dallund i uge 16.. Jeg ved det nok skal blive rigtig godt – men jeg kan mærke en angst for at skulle være væk og sammen med en masse mennesker.. Min krop arbejder stadig på livet løs – også når jeg slapper af – den er på vagt for om der skulle ske mig noget igen.. Jeg håber jeg kan finde nogle redskaber til at få mere ro på kroppen.. Jeg ved det bliver en god tur til Dallund, Samsø og lanzarote ?…. Nu mangler vi bare lidt varme og sol …. Det er da deprimerende det her vejr !!! ?

På torsdag kommer mor, far, Emil og hans kæreste Katrine på besøg .. Jeg glæder mig SÅ meget ?

God dag til alle ..