Første træning i meget lang tid

IMG_1750

Min første træning i MEGET lang tid …. Hold nu op hvor jeg sveder!!!! ???… Mor her har fået sig en brugt PlayStation 3, da jeg har PlayStation move som er et kamera man sætter til sin PlayStation og så fungere det lidt ligesom wii, hvor man kan spille spil hvor kameraet registrere de bevægelser man laver .. Jeg har 2 fitness spil så jeg har hoppet rundt og lavet fitness i stuen!! Sikke en dejlig følelse !!! ?

Jeg har i dag KUN taget kosttilskud og ingen medicin ?? for smerterne er kun få og til at holde ud og min penicillin kur er ovre.. Morten og jeg gik i 1,5 time med hundene i dag Førstog så har vi gjort rent … Måtte lige have mig en lur på 1,5 time bagefter fordi jeg var færdig ?.. Men sikke da en aktiv dag ?

Elsker når jeg kan skrive positive opdateringer herinde ?….