Endelig en positiv update :)

IMG_1780

Juhuuuuu jeg har fået det bedre i dag end igår ?…. Sikke dejligt med en POSITIV Update ….. OG hold nu fast ……. Jeg har fået hår under armene ???…. Hvem havde troet nogensinde, at man skulle glæde sig over det … Tror aldrig jeg barbere mig igen ???….

Min skønne Morten og jeg har været ude og købe havemøbler i dag ?… Bliver så dejligt når der kommer sol og varme igen ?… Kan ikke vente til jeg nærmest skal bo ude i haven ?… Derudover har vi hentet en juniorseng til Hjalde hos en af Mortens kammerater ?.. Bliver spændende når han skal sove i en anden seng end tremmesengen ?
Og så har vi da også lige været på lossepladsen … Overskud ??? Ja det tror jeg nok …. Nu vi begge total flade!!!! 

? omg man skulle næsten tro jeg har været på prednisolon i dag ….

Min skønne familie og morfar tager imorgen til Tenerife – rigtig god tur til dem ?… Ærgerlig morten og jeg ikke kunne komme med (skal lige have det bedre før jeg rejser nogen steder).. Vi ser frem til en ferie når jeg har det bedre igen …

Nyd weekenden derude