Invaliderende træthed

IMG_1741

Status er at jeg stadig ikke har det så godt .. Jeg lider utrolig meget af kvalme speciel fra morgenstunden og har ikke lyst til at indtage så meget mad, da min mave vender og drejer sig .. Kan stadig mærke min blærebetændelse og skal have penicillin til og med imorgen.. Så satser jeg på det forsvinder, selvom jeg tvivler lidt lige nu .. Jeg er SÅ invaliderende træt de her dage – og kan næsten ikke overkomme ganske normale gøremål, trods jeg gerne vil – så jeg prøver alligevel og så jeg bare klar til en lur lige bagefter !! Det er svært at forestille sig jeg skulle få det bedre snart – men jeg håber og tror på det snart må gå den anden vej.. Jeg synes godt nok jeg Snart fortjener det !!! ??????

Jeg bruger meget af min tid med at putte med mine dejlige to hunde. De er gode til at hjælpe en med at holde humøret oppe.

Rigtig god dag allesammen og tak for jeres støtte ..