Flere piller i hus

IMG_1702

Efter at have snakket med en overlæge på onkologisk igen – blev vi enige om de lige skulle se mig i ambulatoriet og finde ud af om jeg skulle have nogle flere piller og om jeg evt skulle indlægges.. Min søde svigermor Sanne og jeg tog en taxa derind med en taske fyldt med tøj og diverse – har jo efterhånden prøvet nogle gange at komme til samtale og så blive indlagt .. Men sådan så det ikke ud i dag!! Jeg fik prednisolon med til en 6 dage som jeg tror kan hjælpe mig på mine smerter, det er nok dem der har været skyld i jeg først har fået mine smerte nu, da jeg ophørte med de tabletter lige inden mine smerter startede .. Derudover har jeg fået en kvalmestillende tablet Aloxi, som er en depottablet på 5 dage. Nu håber jeg at kunne få lidt mad ned og slippe for alt min kvalme. Satser på at komme ned på de 5mg morfin igen så jeg ikke skal have så meget kvalme, svimmelhed og synsforstyrrelser. Sanne og jeg er kommet hjem igen nu og jeg føler jeg har det bedre end da vi tog derind …. Nu skal det bare virke og tiden må gerne gå hurtigt !!! ?

i mellemtiden nyder jeg et godt glas friskpresset juice i solen :)