Parykken skulle luftes

heidi_blog_parykken

Sikke et fantastisk vejr det er i dag!! Og jeg er stoppet på min antibiotika ?

Jeg tog i dag et langt bad og så skulle både paryk og solbriller ud og luftes med hundene ?❤.. Et øjeblik følte jeg mig både lækker, normal og fik følelsen af sommer ?…. Men ligeså snart jeg kom hjem smed jeg håret, brillerne og Bh’en igen ??.. Nu trænger jeg snart til en middagslur inden jeg skal på sund livsstils messe med min kære kusine .. Jeg er gider nok færdig – men min lyst til at skulle derind overdøver min krop – indtil videre .. ??

Jeg håber i allesammen nyder den dejlige solskins dag .. Ikke mindst min skønne lillebror Michael som bliver 20 år i dag ?✌??????

Senere samme dag:

Puha ? sikke en dag og aften!!!!
Mine smerter begynde stille og roligt at komme i dag ved middags tid, hvor jeg lagde mig ind i sengen. Kl.13.30 måtte jeg tage min første omgang morfin da jeg ikke følte mine pamol og ibuprofen kunne holde smerterne nede. Ved 17 tiden blev mine smerte meget voldsomme og jeg måtte tage 10mg morfin. Føltes som efter første gang jeg fik denne kemo. Ringede til morten som lige var blevet færdig med fodboldkamp – han havde netop lige slået foden og måtte afsted til skadestuen med min svigerfar. Min søde svigermor tog hjem til mig for jeg kunne ikke bevæge mig og græd af smerte ??… Jeg fik fat i onkologisk afdeling, hvor en læge ville ringe tilbage til mig .. Måtte vente hele 20min før de ringede tilbage .. Var lige ved at ringe 112 – havde ulideligt mange smerter. Efter snak med onkologisk skulle jeg bare blive ved med at tage morfin piller hver 30. Minut indtil jeg var smertedækket .. Så nu jeg efterhånden oppe på en del morfin.. Min temperatur begyndte at stige og jeg var meget bange for jeg skulle til at indlægges – men heldigvis gik det ned igen efter jeg begyndte at blive smertedækket… 

Morten havde heldigvis ikke brækket foden, men “kun” forstuvet sin ankel.. Så nu ligger vi her.. Begge i sengen med ondt og må have hjælp til hundebasserne ..
Jeg synes mange af mine dage udvikler sig dramatisk ?… Jeg glæder mig sådan til at dette er et overstået kapitel ??….