Akupunktur mod smerter

IMG_1730

Jeg kan slet ikke få armene ned !!!!

Jeg vågnede i dag med en del smerter i hoved, hals, nakke, ryg osv osv .. Og tænkte bare “fuck” nu starter det sku….’ Jeg kom op og fik taget mine piller som begyndte at virke og så gik det sådan set rimelig fint igen .. Kl.13 var jeg til akupunktur for første gang og sikke en god oplevelse jeg fik!! Utrolig dygtig mand, som kunne se min ryg var skæv og en masse andet som jeg har døjet med en masse år .. Han kunne se min lever var på overarbejde og satte en masse nåle i for både mine smerter, leveren, binyrene, kvalmen mm.
Jeg har ikke ligget i sengen i dag!!! Og det gjorde jeg hele dagen igår .. Så hvilken en befrielse !! Jeg har det self ikke godt (som i slet ikke) men okay, rimelig peace of cake i forhold til hvad jeg har oplevet på min lille krop efterhånden .. ???

Min skønne Morten og jeg har i dag udnyttet tiden til at starte på vores elskede billedvæg ?… Nu mangler der bare billeder i fotorammerne på væggen … ?