Piller og Nachos

1

Så blev det første dag efter kemo og min krop er begyndt at mærke følgerne stille og roligt ..

Jeg har ømme muskler, kvalme og træt i kroppen .. Jeg har i dag fået injektionen som skal stimulere min knoglemarv til at danne hvide blodlegemer (immunforsvaret).. Så jeg forventer at jeg allerede fra imorgen tidlig begynder at få flere og flere smerter ..

Billeder med medicin hylden er for at vise hvor mange piller jeg tager imens jeg er i kemo .. I dag er det “kun” 25 stk og imorgen rammer jeg lige en 32 stk når jeg skal have mere smertestillende .. Det er fuldstændig vanvittigt !!!! Og jeg som nærmest ingen piller har taget ellers ..

2

Jeg har postet et billede af nachos fordi det er min overlevelse her under kemo ?.. Det er noget af det “mad” der kan glide lidt ned ..

Kryds fingre for mig imorgen !!!! ??? Har desværre en lidt skidt fornemmelse eftersom jeg allerede synes jeg mærker lidt mere i kroppen end jeg gjorde sidst ..

God aften allesammen!!