6. og SIDSTE kemoterapi

IMG_1636
Se billeder
11 Billeder
Kort til min ynglings sygeplejerske Sobina fra Sri Lanka.
6. og SIDSTE kemoterapi
IMG_1618

Kort til min ynglings sygeplejerske Sobina fra Sri Lanka.

update på min klamme tå
6. og SIDSTE kemoterapi
IMG_1621

update på min klamme tå

I Isolation og få kemoterapi
6. og SIDSTE kemoterapi
IMG_1623

I Isolation og få kemoterapi

IMG_1626
6. og SIDSTE kemoterapi
IMG_1626

IMG_1627
6. og SIDSTE kemoterapi
IMG_1627

På prednisolon? Neeej pjat... Mit hoved er da slet ikke opsvulmet..
6. og SIDSTE kemoterapi
IMG_1629

På prednisolon? Neeej pjat... Mit hoved er da slet ikke opsvulmet..

IMG_1636
6. og SIDSTE kemoterapi
IMG_1636

Den her gang har jeg gået meget på...
6. og SIDSTE kemoterapi
IMG_1638

Den her gang har jeg gået meget på...

Afdeling 1z kommer IKKE til at savne dig ;)
6. og SIDSTE kemoterapi
IMG_1639

Afdeling 1z kommer IKKE til at savne dig ;)

Gave til mig selv
6. og SIDSTE kemoterapi
IMG_1640

Gave til mig selv

Hyggelig aftensmad med Mor
6. og SIDSTE kemoterapi
IMG_1646

Hyggelig aftensmad med Mor

Hej allesammen !!!
Så fik jeg min sidste kemo i dag ?.. Det føles fantastisk ikke at skulle have det ulækre cellegift ind i kroppen igen – Hurraaaa!! ?
Jeg var tæt på i dag ikke at kunne modtage behandling. Jeg havde lægesamtale først i dag og der var lægerne i tvivl om min tå var helet nok op til de ville give mig behandling – men jeg insisterede på jeg virkelig gerne ville have min behandling i dag i stedet for at vente en uge mere.. Det skal siges at jeg lider utrolig meget af angst for tiden – specielt når jeg er på hospitalet .. Og tanken om at skulle udsætte min kemo igen kunne jeg ikke rigtig bære, nu hvor jeg havde forberedt mig på at skulle have det lort overstået nu.. Lægerne sagde god for det – for min tå har helet godt de sidste dage og forhåbentlig er den fin igen inden mit immunforsvar dykker ned om en 10-12 dage .. Skal fortsætte med det kraftige antibiotika i en 3 dage mere og så se hvordan det går med tåen. Er ved at være rigtig træt af de to typer antibiotika jeg tager lige nu, da det giver mig kvalme, utilpashed, udslet mm. Det føles som at få den første kemo igen.. Men nu jeg forhåbentlig snart færdig ..
I dag fik jeg også Herceptin injektion og jeg fik mit eget rum (isolation) grundet mit MRSA.. Kemo gik fint og jeg var SÅ glad for min ynglings sygeplejerske var her i dag!! Jeg havde købt et sødt kort til hende og skrevet til hende hvor meget hun har betydet for mit forløb!! Derudover havde jeg købt chokolade til afdelingen .. Jeg synes virkelig de har behandlet mig godt – men ingen så godt som min sygeplejerske Sobina fra Sri Lanka ?… 

Det har igen i dag været en følelsesladet dag og jeg har måtte trille tåre .. Da jeg fik af vide min kemo nok skulle flyttes gik jeg helt i sort og begyndte at tude .. Jeg er virkelig et presset menneske og de mindste ændringer i min behandling kan knække mig .. Er efterhånden utrolig angst hver gang der er samtale på hospitalet for der sker ALTID noget nyt og uventet ..
Men op på hesten igen .. Nu satser jeg virkelig på den sidste kemo går okay og jeg slipper for infektion og indlæggelse !!!  jeg får heldigvis en injektion imorgen med neulasta som skal booste min knoglemarv til at danne blodceller, så jeg satser på mit immunforsvar ikke bliver ligeså lavt igen ..

Angående MRSA, så skal morten og jeg igang med en kur for at komme af med det.. Og måske sødeste Hjalde, vi får svar fra hans podning imorgen .. Så nu må vi se hvad der skal ske .. Men er en kur på en 5 dage, hvor man får noget op i næsen, ved ikke så meget om det endnu .. Og så skal man virkelig gøre rent og spritte huset af .. Vaske håndklæder og sengetøj hver dag !!

Nu tager jeg en dag af gangen og håber på det bedste – – jeg føler jeg fortjener lidt medgang nu .. Trænger virkelig snart til at få det bedre og få motioneret !!! GUD hvor jeg savner det … Min krop føles som en på 90 og jeg må og kan ikke dyrke motion med min tå ..

Knus herfra