Endelig hjemme i vante omgivelser

10896861_10152598292922115_5338097753971089140_n

Så dejligt at være hjemme igen ved min dejlige morten og hundene .. Har været nogle hårde dage med indlæggelse og var rigtig angst da jeg endelig blev udskrevet og skulle ud fra isolationen. Meget tankevækkende at man har været under så stort psykisk pres, at den angst jeg havde for at være så mange dage i det lille isolationsrum ændrede sig til at blive en angst for at være ude i den virkelige verden..!
Puha, godt jeg kom ud før jeg blev endnu mere skør oven i hovedet …

Åh, jeg elsker at være hjemme i mine dejlige og trygge omgivelser ..

Min tå ser stadig pænere og pænere ud for hver dag ? og jeg har smidt alle de smertestillende piller .. Så har jeg lige nogle dage uden inden kemo starter med en masse piller igen ..
De antibiotika jeg tager lige nu giver mig de vilde hedeture og kvalme .. Har heldigvis fået et godt kvalmestillende præparat fra onkologisk og ja – hedeturene kan jeg jo lige så godt vænne mig til, da jeg snart starter antihormon, som jeg skal have de næste 10 år ..