Sikke en rutchebanetur

IMG_1524

Så skal der igen lægges nål i hånden til drop … Bliver mit 8. I denne indlæggelse -suk… Og av!! Antibiotikaen er så kraftig at mine åre hæver op og gør ondt!!

Sikke en rutchebane tur … Planen var at jeg skulle hjem i dag og havde fået af vide der kun var MRSA i min tå.. men til stuegang igang kommer lægen og sygeplejersken ind med mundbind på og fortæller at min MRSA også er luftbåren og at der kun kan gives IV medicin (drop) til min MRSA så jeg skal forblive indlagt ind til min tå er kommet i orden..

Jeg knækker helt sammen, da jeg virkelig havde glædet mig til at komme hjem og slippe for alt det IV medicin som virkelig ikke er rart for mine blodåre ..
Senere i dag får jeg så alligevel besked på at de havde ringet for Skejby med nogle tabletter jeg kunne få alligevel – så nu er planen at jeg kan komme hjem imorgen efter min formiddags antibiotika og så skal jeg have to typer antibiotika på tabletter som skal tages hhv. 2 og 3 gange om dagen, så længe jeg har et sår på min fod. Kemo er sat til d. 3/3 hvor jeg skal til lægesamtale først og hvor de følger op på min tå og antibiotikaen.
I denne periode skal jeg tage bad i klorhexidin, spritte hænder godt.. Derudover holde huset rent ved at spritte overflader af, kogevaske og en masse spændende ?.. Men det skal der til for at komme af med de skide stafylokokker!!
Når min tå er fin igen skal vi i en 5 dages kur både morten og jeg .. 

Så ja – nu ved jeg hvad jeg skal lave den næste tid ?

Jeg er SÅ lykkelig for at komme hjem til min lille familie imorgen !! Savner alene tid med morten efter at have været i København en uge og så indlagt en uge .. Savner virkelig også hundebasserne ?

Nyd dagen og livet ??