At være en nålepude

10994327_10152587871217115_4674405950306614741_n

Sikke en dejlig start på morgenen ?… Og mig der hader at blive stukket i!! Mine åre gemmer sig åbenbart i dag … Nu venter vi på narkose lægen kan komme og ligge et venflon i den anden arm ..

Angående min tå:
Jeg skal fortsætte antibiotika behandling specifik til MRSA. Der skulle gerne sklam tåtille og roligt ske en bedring. Jeg kan godt se der sker lidt.
Kirurgen sagde igår det var en typisk nedgroet negl. Hvis ikke det kan hele helt og det bliver ved med at gøre rundt, så skal jeg have IMG_1505sat en bøjle på ved en fodterapeut. Som presser negler opad istedet for ind i huden.
Det skulle være meget effektivt – men hvis det heller ikke hjælper er der to typer operationer de kan tilbyde mig. 

Så nu håber vi det bare hjælper med antibiotika og fodbad 1 gang dagligt.
Selvom jeg tror der er lang vej endnu. Kan stadig ikke støtte på tåen.

Så fik jeg lige et print af mine blodprøver ?

Mit immunforsvar var igår 1,88 og i dag 1,99 .. Hørte åbenbart forkert med værdien igår  men gør jo ikke noget da det var til det bedre .. Værdien skal bare ligge imellem 2-10 så jeg er lige på kanten ?…. Hurra!!

IMG_1499

Jeg har i dag bestilt disse H2O sandaler, da jeg ikke kan have fodtøj på med min betændte tå. Synes selv de var lidt smarte i stedet for de traditionelle flerefarvede H2O sandaler.