Immunforsvar på vej op – hurra!!

IMG_1472

Så kom der nye blodprøve svar ?… Mit immunforsvar er steget igen.. Det er ikke et overvældende godt immunforsvar, men nu er der da noget mere ??..
Mine værdier er de sidste dage gået således (leukocyt tal):
Mandag: 0,37
Tirsdag: 0,25
Onsdag: 0,37
Torsdag: 0,7 ? så det er på vej op!!

For at få kemo mener jeg værdien mindst skal være 2,5 .. Men det skulle gerne gå stærkt med at stige.. Dog snakker vi om at udsætte min kemo en uges tid så jeg kan komme mig lidt .. Lige meget hvad giver de mig ikke kemo før min infektion er væk og mit immunforsvar er klar..

Planen er jeg fortsætter IV behandling en 3-4 dages tid endnu og ser på hvordan det går. Jeg blev podet igår og mikrobiologerne er igang med at finde ud af hvilke typer antibiotika der virker på mine MRSA bakterier. Først når vi ved det kan jeg overgå til en form for tabletbehandling. Så jeg formoder at jeg kommer hjem på den anden side af weekenden. Nu skal min tå bare begynde at hele ordentlig op og immunforsvaret stige.

Jeg er MEGET glad for det får fremad!!!!

I dag besøger min svigermor mig ?.. Og min mor kommer fra Sjælland og bor inde ved mig på hospitalet.. Vi kan få en seng ind ? så min mor kommer lige en tur i isolation med mig ?.. Baah.. Bliver da hyggeligt og trygt ..

Senere samme dag:
Dagen i dag har været en del bedre end dagen igår .. ?? har haft besøg af sødeste svigermor til hygge og derefter kom mor og farfar.. ?
Så nu er der flotte blomster der pynter i vindueskarmen … Og lækker chokolade til “det hemmelige” guf skab ..
Nu hygger mor og jeg herinde ? hun sover her i isolationen med mig .. Det er virkelig skønt ?