MRSA infektion og nu i Isolation

IMG_1461

Hurraaaa … Mit immunforsvar er begyndt at stige lidt ? meget meget lidt .. Men igår var det på vej nedad, så det er meget positivt ?.. Så nu må det godt bare gå op ad meget hurtigt så jeg kan komme hjem til familien ..
Mine infektions IMG_1455tal er nærmest ikke eksisterende – så det er også rigtig positivt .. Men har dig stadig en betændt tå der gør nuller ..

I dag får jeg besøg af sødeste Pernille.. Det bliver så hyggeligt at se hende igen ?..

Og så kommer Morten senere og måske min kære kusine Louise??.. Så dejligt med selskab .. Så går dagen også hurtigere ?…

IMG_1463

Billedet viser hvordan man ser ud når man skal i bad 😉 .. Droppet i hånden må nemlig ikke blive vådt.. Det et være tape arbejde..

Senere samme dag:
Så skete der lige en masse nyt .. Resultatet på podning fra min tå, taget i sidste uge, viser at jeg har MRSA og der derfor blevet forflyttet i isolation. Jeg har nu et drop med en anden form for antibiotika som gerne skulle hjælpe på min tå
??… Jeg er helt færdig og der er nok en udsigt til jeg skal blive her i weekenden også .. Så umiddelbart kommer der nok til at blive rykket på min sidste kemoterapi d.24/2 ..
Hold nu op hvor er jeg træt af alt det her og jeg trænger virkelig bare til at få det bedre snart!!!!

Aften:IMG_1458Sikke udmattende en dag det har været .. Jeg har godt nok været angst/skidt/udmattet i dag .. Min temperatur har svinget lidt og lider af kvalme (får heldigvis lidt ned i de sene aften timer) .. Har haft besøg af dejlige Pernille i dag ? så dejligt hun var her da der var stuegang og hun kunne tage sig af mig i hele dette overvældende forløb .. Efter i flytningen i isolation kom min kære Morten .. Med lotto kupon ?så må jeg se om jeg har været heldig ?.. Og efter kæreste besøg kom min søde kusine Louise med guf og læsestof  skønt at få snakket og hygget .. 

Nu har jeg gang det daglige fodbad og skal 22.30 igang med 1,5 times antibiotika igen ? go go go .. Kryds fingre for lortet virker og mit immunforsvar er bedre imorgen ?.. 

Imorgen kommer svigermor  og mor kommer herover fra Sjælland og tager sig af mig de næste dage ?.. Vi prøver at få planlagt at hun evt kan sove herinde ..

Sov godt alle sammen