2. Dag med indlæggelse

IMG_1444

Angående tåen så har der lige været en kirurg og kigge på den .. Det ser ud til at penicillinen virker .. Vi ser lige dagene an – men ellers ville det være en god ide at få neglen af .. Specielt i forhold til mit videre kemo forløb så jeg ikke får problemer med den ..  Min appetit er ikke så stor og jeg skifter lidt imellem at føle mig okay og så blive lidt skidt igen .. Min temperatur svinger også lidt ..

Kunne godt bare lige tage en forlænget lur på en måneds tid og så have det hele overstået … Meeen det kan jeg jo nok ikke 

Jeg har fået svar på CT af lungerne. De kunne se det samme igen. Ikke noget der havde vokset. De mistænker ikke det er kræft men vil gerne blive ved med at holde øje med det.

Jeg kommer op på en konference senere i dag vidst, for at finde ud af om man kan tage en biopsi af de små mærkelige bobler jeg har siddende på lungerne .. Mere for at få afklaret for mig hvad det er.. De kan godt mærke på mig at jeg er meget nervøs!! Ellers bliver det en kontrol CT om 3mdr eller hvis de synes det ser ud til ikke at være noget, så kan det være man ikke tjekker det yderligere .. Nu må jeg vente og se hvad de finder ud af ..

Jeg bor på værelse med en Ældre dame med Lungekræft med spredning til lymferne. Hun har en kæmpe kræft svulst siddende ved skulderen. Rigtig sød dame, som jeg kan ligge og små sludre med. Hun hækler på livet løs og jeg strikker en lille smule.
Da er meget angst provokerende for mig, ikke at have svar på hvad det er, som jeg har på lungerne. Det gør det bestemt ikke bedre, når man er på stue med en som knap kan trække vejret og skal sidde med ilt hele tiden. Hendes fremtidsudsigter var ikke specielt gode, og man giver hende nu stråler i håb om det kan forbedre hendes liv.

Morten kommer herind og besøger mig kl16 

Mine infektions tal er faldet ?… Og jeg har desværre stadig nedsat immunforsvar – det er blevet lidt ringere ..