Indlagt med infektion og lavt immunforsvar

IMG_1442

Da jeg mødte op til krop og kræft i dag blev jeg sendt direkte til lægen, hvor jeg nu ligger i en hospitalsseng og afventer svar på nogle blodprøver der skal vise hvordan det ser ud med infektion i kroppen .. Jeg har feber, ryster og er meget utilpas, men ellers stabile værdier.. Når vi får svar om en 2 timers tid skal jeg højst sandsynligIMG_1444t have revet min tånegl af !!!! ??
Av for s……!! Og jo de bedøver først … Men har da på INGEN måde lyst til at have jaget en nål ned i min tå ..

Senere samme dag:
Der er ikke kommet så meget nyt endnu.. Jeg har fået antibiotika, hvilket jeg skal have 3 gange dagligt i nogle dage vidst .. Og så har jeg fået taget røntgen af både tå og brystkasse. Venter jeg stadig svar på … Regner med jeg får svar ved noget stuegang senere i dag! ?

Morten er taget hjem nu for at pakke lidt ting til mig .. Så kommer mine svigerforældre herop senere med mine ting og besøger mig ?..

Endnu senere samme dag:
Så kom der svar fra lægen .. Så længe mit immunforsvar er så lavt som det er nu skal jeg forblive i indlagt..IMG_1451 Imorgen kan de se om det er på vej op eller ned via en blodprøve .. Så vi krydser fingrene for det er på vej op ??

Kirurgerne vil højst sandsynligt kigge på min tå imorgen og finde ud af om neglen skal af.. Betændelsen kan nemlig begynde at æde min knogle ?
Jeg har fået det bedre her til aften, selvom jeg stadig er meget utilpas og har det bedst i sengen – vi formoder at penicillinen er gået ind og virket sammen med væsken .. 

Har været skønt med besøg af svigerforældrene ?.. Nu der sladderblad at læse i ?..

Jeg håber ikke mine indlæggelse bliver aaaalt for lang !!!! ?