Min fødselsdag, juhuuu!!

10959794_10152576476717115_4688051331944130245_n

DET MIN FØDSELSDAG!!
Heidi 26 år ?… Så hyggeligt at holde fødselsdag for mine svigerforældre, bonus søn, mor og morten 
Svigermor har både laver lagkage og boller ?… Muuuums!!
Har fået en masse lækkert træningstøj, nye løbesko og af pigerne gymnasie pigerne i København en masse nyt lækkert tøj ?… Jeg er heldig 

En Update på mit helbred:

Jeg fik i bilen, på vej til århus med med min mor, feber og min temperatur begynder bare at stige mere og mere .. Jeg havde ondt i halsen, kulderystelser, sved på panden og ubehag – lige som en influenza .. Heldigvis stoppede min temperatur ved 38,2 og ved 38,3 skal man nemlig ringe ind til onkologisk og højst sandsynligt indlægges.. Havde været en trist lang weekend og fødselsdag .. Men går heldigvis bedre nu, selvom jeg har mig en halsbetænelse.. Min fod er ikke blevet bedre, nærmere værre de sidste dage – så skal til lægen imorgen og have tjekket op på det hele for kan ikke have sko eller noget på foden! Tænk… Jeg har en blist i munden og mærker den slet ikke med alt det andet ….. Siger bare 9 dage tilbage til sidste kemo og så jeg SNART færdig … Go Go Go ….. ??