Ny bikini med plads til protese

IMG_1416

Så blev det fredag og jeg har stadig fornøjelsen af at ligge med foden oppe og spise morfin og diverse smertestillende ?… I dag skal min mor og jeg tilbage til Jylland og hygge med Morten, Hjalde og IMG_1415hundene … Jeg glæder mig SÅ meget til at komme hjem til min lille familie i Tranbjerg ?.. Jeg håber foden tager pænt imod den lange køre tur ..
Lørdag holder vi min fødselsdag med min kære svigerfamilie ?… Kan kun blive en dejlig weekend ?..

Jeg har simpelthen haft en dejlig uge her på Sjælland .. Jeg er blevet forkælet af mor og far ?.. I lørdags holdt vi min fødselsdag for familien, og det var så hyggeligt at se alle igen og grine ??… Selvom Katja og jeg desværre tabte i tegn og gæt !!! ?

Søndag tog mor og jeg ud i min onkels butik og fandt nogle fødselsdags gaver til mig ?.. Min onkel og hans kone havde givet mig et gavekort derud til .. Var en fornøjelse og rende rundt og shoppe lidt! Derefter tog mor og jeg i biffen og så all inclusive ?

I mandags var jeg i fitness center med Mira og Nana ?… Jeg tænkte at
det nok var en god ide nu hvor der ikke er krop og kræft i denne uge ?.. Og så havde jeg en vigtig ting på listen over gøremål.. Jeg havde besluttet mig for at skulle klæde om og gå i bad offentligt .. Så der stod jeg med bar isse og fladbrystet mit i fitness World og en masse mennesker og legede rundt med en brystprotese ??… Folk må have kigget lidt – men var min udfordring til mig selv.. Vil ikke leve i skjul pga en dum diagnose ??..

Tirsdag var mor og jeg ude og finde en special bikini til mig hvor min brystprotese kan ligge i – så nu vi ved at være klar til at komme syd på ?

Resten af tiden har jeg ligget i sengen med benet oppe og set Vampire diaries ??…. Jaaaa tak! Og av …

God dag allesammen!!