Nu på penicillin

IMG_1415

Efter nogle dage i smertehelvede med en meget betændt storetå er jeg nu kommet på penicillin.. Jeg håber sådan at det snart hjælper! Jeg skulle åbenbart ikke slippe helt denne gang for at proppe mig med smertestillende .. AV for den siger jeg bare.. Så de næste dage går nok med at ligge med benet oppe..
Ud over tåen går det udemærket, mærker ikke meget andet end en utrolig træthed og svimmelhed/kvalme i ny og næ..

Det der holder mig oppe er at tænke på jeg skal ud og rejse i uge 13 ??.. 3-4 uger efter min sidste kemo.. Jeg kan SLET ikke vente ?.. Min søde morfar har inviteret hele familien med påhæng afsted til de kanariske øer, så lige nu leder vi efter den perfekte rejse for os ?… Dejligt at have noget at glæde sig til når livet viser sig fra sin hårde side .. 

God dag derude ?