I København og besøge familie og venner

IMG_1406

Her kommer lige en Update på hvordan det går efter kemo ..
Jeg havde det godt de første to dage, men så begyndte smerterne i musklerne, led og knogler i knæene at dukke up. Jeg tager dagligt pamol og ibumetin og føler faktisk (endelig) at jeg kan holde smerterne nede. Det er tydeligt at mærke jeg ikke har fået neulasta (den der stimulere knoglemarven). Jeg er utrolig træt og skal ikke lave meget før jeg trænger til at hvile mig igen .. Ville være så dejligt hvis man bare kunne sove tiden væk ? og vågne op efter endt kemo.
Jeg tog i fredags til Sjælland med min mor for at bruge en uge hos familie og venner ?.. 
Jeg havdIMG_1407e i lørdags familien og Katja på besøg til før fødselsdags fest for mig ?.. SÅ hyggeligt! Igår var jeg i biografen med mor og se all inclusive og i dag skal jeg træne og holde fødselsdag for pigerne fra gymnasiet. Jeg har i næste uge min sidste uge i krop og kræft, hvor vi skal lave en kondIMG_1399i test – ?, åh Noo.. Er spændt på hvad den siger. Lige pt har jeg vand i kroppen efter kemo og min blodprocent er faldet fra 8,7-6,5 som klart kan mærkes på konditonen.. Puha ??

IMG_1403