update 12 dage efter 4. kemoterapi

IMG_1273

Her kommer lige en lille status på hvordan jeg har det …

Jeg har i dag 12 dage efter 4. kemo (1. Gang med ny kemo) ikke haft brug for smertestillende ?.. Jeg har til gengæld ondt og er træt i muskler og led .. Men kan ikke måles med knoglesmerterne jeg har haft indtil nu – så det er jeg rigtig glad for!!
Jeg er virkelig træt i hele kroppen og føler mig som en på 90 år.. Selv små ting tager alt min energi.. Derudover er jeg blevet forkælet, fået en betændt tå, øjenbetændelse, ultra tør hud …….. Kunne blive ved ?
Men men men … Ud over alt mit brok – som jeg egentlig synes er fortjent – så nyder jeg at have dejlige veninder der besøger mig, en skøn kæreste og en fantastisk mor der til enhver tid står ved min side ?.. 

Jeg tager til Sjælland i uge 7 og besøger min familie og venner .. De er alle meget savnet!! Jeg har godt nok foreslået mine forældre at flytte ind i nabo huset ?.. Men det har de vidst ikke lige planer om ..

Stort knus herfra