Herceptin og Kemo imorgen

IMG_1180

Så er det imorgen det går løs.. Først blodprøve tagning kl.8 og så over op onkologisk og have Herceptin (injektion jeg skal have hver 3. Uge det næste år).. Dernæst venter lægesamtale, hvor vi Bl.a skal snakke om rekonstruktion af mine bryster og så slutter dagen af med kemoterapi .. Så en lang dag venter imorgen på min. 6 timer ?… Min skønne mor og kæreste tager heldigvis med 

Jeg er mega spændt og nervøs for imorgen – da, det er en ny kemo jeg starter på imorgen og ikke ved hvordan min krop reagere.. Jeg skal også have mine hænder og fødder i nogle vanter på -25 grader i 1,5 time ??… Derudover er det også første gang med Herceptin…

Denne kemo skulle give smerter, så jeg skal spise en masse smertestillende de næste mange dage .. Jeg skal have en injektion imorgen, som jeg før med hjem, den stimulere knoglemarven til at danne flere blodceller .. Det skulle også være den der giver smerterne .. Så nu må vi se hvad der sker ?.. Jeg satser self på at være en af dem der ikke bliver specielt påvirket ???….

Ønsk mig held og lykke !!! Please lad mig kunne tåle alt behandlingen!! ?

I dag vil jeg mentalt indstille mig på i morgen og slappe af med min skønne kæreste, mor og hundene. Det er nogle rigtig putte hunde vi har os :) .. Hvilket er super rart og hyggeligt  i en kemo tid, som denne. De er så gode til at give omsorg.

Rigtig god aften til jer alle og til alle mine venner og veninder med eksaminer rundt om hjørnet – klø på ??

Kram