Krop og kræft

IMG_1288

Jeg startede i Krop og kræft i mandags med en cykeltest og onsdag mødte jeg de andre deltagere for første gang :) .. Sikke en dejlig oplevelse.. De andre deltagere er super søde og jeg glæder mig til at dyrke en masse sport de næste mange uger 😉 .. Denne uge har bl.a. budt på styrketræning og konditionstræning på motionscykel.. Derudover en masse god afspænding og massage – MUMS… Der er altid både en sygeplejerske og en fysioterapeut til stede.. så man er i gode hænder og der er plads til at man er skidt tilpas og kun træner let en dag, hvis man er meget præget af bivirkninger fra kemo…
Jeg er MEGET spændt på min næste kemo og herceptin, som jeg får på tirsdag.. Heldigvis er det den dag i uge jeg ikke er til krop og kræft – jeg vil gerne deltage så meget som muligt, så jeg kan komme i top form 😉 !!

Krop og kræft er GULD VÆRD for mit velbefindende lige nu … Jeg både smiler, griner og føler en form for overskud – igen :) …