Jul med familie

IMG_0883

Hvor var det bar skønt at holde juleaften med familien og være godt kvalmestillet.. Men sikke hårdt det efterhånden tager på kroppen, det her “kemo sjov”… Dagene glider ikke lige så let, som de har gjort og smerter og ømhed i kroppen mærkes nu mere .. Jeg kan mærke det bliver hårdere og hårdere for hver gang.. Og kroppens har svært ved at følge med – men jeg er halvvejs – så det skal nok gå.. Det er bare med at holde humøret oppe og så få en lur i ny og næ..
Jeg håber i allesammen har haft en fantastisk jul.. Jeg selv er i sommerhus med min fantastiske svigerfamilie, kæreste, pap søn og hunde basser .. Virkelig hyggeligt!
IMG_0849 IMG_1035

Sommerhuset lå tæt på vandet, så Morten og jeg gik nogle gode ture ved stranden og hyggede med vores hunde. Charlie (den brune Cocker spaniel) og Bandit (den sorte labrador) elsker virkelig vandet og løbe efter pinde.