Råhygge i Randers med de to bedste

IMG_0292

I dag har jeg været i Hårup og besøge min kære kusine Maiken, der havde lavet lækker morgenmad til os.. ? så skønt at se hende igen.. Efterfølgende har Morten og jeg været i Randers og besøge Hjalde .. Vi tog i Randers storcenter og kiggede på Nisser ?og så fik vi juice, pølsehorn og is … Muuuums! Råhygge med de to bedste 

Jeg føler mig mere eller mindre på toppen trods jeg fik kemo i mandags. Det er så rart at jeg kun har været dårlig de første dage og efterfølgende kun har været små syg.. Det hjælper på humør og energi ?.. Så seaband og pamol gør jeg klarer mig igennem dagene nu.. Skønt!! 

På fredag/lørdag kommer min mor herover igen og så skal vi alle hygge med Hjalde – inden søndag hvor jeg tager med min mor tilbage til Sjællland og besøger familie og venner.. Der bliver jeg så hele uden og tager hjem i weekenden igen med mor, da mandag igen byder på et par portioner cellegift, også kaldt kemo…

– hilsen