Lægesamtale og permanente øjenbryn

12033323_10153039537262115_1085356605_n

Igår har jeg været til lægesamtale på onkologisk afdeling på kommune hospitalet, hvor en læge og sygeplejerske fortalte om hele mit kemo forløb med bivirkninger, parykker og lign.
Jeg starter min første kemo på mandag kl.8.30 og jeg er MEGET spændt!!! Jeg hader tanken om jeg skal dette igennem, men jeg vil og skal klare den – der er jo ikke rigtig nogen vej udenom – desværre ?..
Efter samtalen tog Morten og jeg et besøg i Hejmdal, som er et hus for kræftramte og deres familier. Her havde vi knap 2 timers samtale med en rådgiver. Det var dejligt at sætte ord på nogle af alle de tanker der strømmer rundt inde i ens hovede.
Efter en lang dag med mange informationer og følelser, var det rart at kunne tage hjem til mine skønne svigerforældre og få hotdog ??… 

I dag venter en dejlig dag uden samtale, men med dejlig selvforkælelse. Turen går lige nu til Horsens hvor jeg skal have lavet mine bryn. Senere kommer min skønne veninde Pernille fra sygepleje studiet og besøger mig ?.. Bliver en fremragende og mere afslappende dag i dag!!

Imorgen står det igen på samtale ude på Skejby, hvor jeg får svar på om det er noget jeg har i generne, hvilket har en stor betydning for min fremtid og risikoen for tilbagefald..
Det skal lige siges at man regner med det er noget jeg har arvet, da det ofte er sådan når kræften opstår i så tidlig en alder.

Rigtig god dag allesammen og tak for jeres fantastiske støtte