Mikro svar på knuderne

IMG_0073

I dag har jeg været til mikro svar og afsluttende samtale på mamma endokrin klinikken. En samtale hvor jeg fik beskrevet hvilken type kræft jeg har og hvilken form for behandling jeg skal igennem den næste tid.
Jeg fik besked på at min ene af de to knuder var østrogen følsom og er HER2 positiv. Da min kræft er Østrogen følsom, skal jeg de næste 10 år spise antihormon piller. Bivirkningerne er at jeg kommer i en form for overgangsalder med svedeture, ophør i menstruation, mm.
Da min knude også var HER2 positiv skal jeg også have injektion det næste år med herceptin.
Derudover starter jeg kemo fra i næste uge og skal i alt gennem 6 behandlinger med 3 ugers mellemrum.
Det der rørte mig mest var at skulle tage antihormon de næste 10 år ift. at få børn.. Men selvfølgelig er det vigtigst lige nu at jeg bare bliver rask og kommer på toppen igen!
Men positivt kan man sige at nu ved man hvilken type kræft jeg har og hvad det reagere på, så jeg får en helt specifik behandling efter det.

Jeg har haft nogle super dejlige dage med mine skønne piger Nana og Mira. <3 Det er dejligt med omsorg og at føle sig elsket !!!! Billedet er fra Århus havn, hvor jeg skulle tage afsked med Nana :)

Nu skal der slappes af inden det går løs igen imorgen med 1. samtale på kræftafdelingen angående behandling med kemo, antihormon og herceptin.. Puha !!