Opfølgende samtale på Mamma endokrin klinikken

15

I dag har vi haft en opfølgende samtale på mamma endokrin klinikken. Jeg har fået tømt væske ud med et dræn, da jeg havde samlet væske efter operationen i den lomme hvor mit bryst har været. Det gjorde kun liiiidt ondt ?..
Derefter blev der skrevet ansøgning til brystprotese. Hvor jeg om nogle uger når mit ar heler op skal ind og prøve en masse brystproteser ved en bandagist. Der skal rigtig shoppes igennem – for jeg skal også ud og shoppe mig en lækker paryk. Jeg fik i dag af vide at den kemo jeg skal i, gør at mit hår med sikkerhed ryger af. Nok allerede efter 1-2 uger efter min første kemo.
Det bliver en virkelig mærkelig følelse!! Men heldigvis får jeg kemo om vinteren, så jeg er ikke den eneste der render rundt og ser ligbleg ud ?..
Angående den kemo, så starter jeg vidst allerede fra slut næste uge eller start ugen efter.. 

Det er virkelig en fornøjelse at være på Mamma endokrin klinik. Trods det ikke er min ynglings beskæftigelse at være syg. De er simpelthen så søde både læger, sygeplejersker og fysioterapeuter. Har fået bøger, en masse information og ja .. Synes de har gjort det rigtig godt og jeg føler mig i trygge hænder ..

Fredag: operation på Skejby med udtagelse af æggestok. Mine dejlige veninder Mira og Nana kommer når jeg er udskrevet og hygger om mig

Mandag: afsluttende samtale på Mamma endokrin klinik med svar på hvilken type cancer jeg har haft. Mine knuder er efter operationen blevet gennem analyseret. Derudover får jeg svar på om efter analysen af mine lymfer har givet andet svar end først antaget. En utrolig nervepirrende dag, da jeg har får af vide hvilket et efterforløb jeg skal igennem og om jeg skal have mere behandling end kemo.

Jeg synes lige jeg ville poste min lækre aftensmad 😉

Knus til jer alle derude ?