Plan for de næste uger

Please select a featured image for your post

Lige en kort beskrivelse af hvad der skal ske mig de næste uger …

Uge 43:
Mandag: CT Scanning af hele min krop. Denne skal vise om der er andre knuder i min krop. En scanning jeg self er ret nervøs for.
Tirsdag: Læge samtale. Svar fra CT scanning og snak med en kirurg. Sygeplejerske samtale.
Onsdag: Indlæggelse på patienthotel. Operation med fjernelse af venstre bryst. Dette hedder en Mastektomi. Man fjerner brystet helt og jeg vil efterfølgende få et vandret ar. Der indlægges dræn og smerter kateter samtidig. Kirurgerne sender (imens jeg stadig er i narkose) en af mine lymfekirtler til analyse for at finde ud af om sygdommen har spredt sig. Kirurgerne får svar imens de stadig er igang med og operere mig og ved dermed hvor mange lymfekirtler de skal fjerne fra venstre armhule/arm.
Torsdag: Stadig indlagt. Stuegang (samtale med læge og sygeplejerske)
Fredag: Kan forhåbentlig tage hjem. Udskrivelse.

Uge 44:
Mandag/Tirsdag: Samtale med kirurg inden fjernelse af den ene æggestok.
Onsdag: Opfølgende samtale. Her får jeg højst sandsynligt svar på hvilken type kræft jeg har. Kræftknuderne er efter min operationtaget ud til videre analyse.
Fredag: Kikkertoperation – fjernelse af æggestok til nedfrysning.

Uge 45:
Mandag: Afsluttende samtale. Herfter overgår jeg til Kræftafdelingen.
Jeg har fået af vide jeg godt kan forberede mig på at skulle i kemoterapi.
Der kommer sikkert mere smile-humørikon men dette er planen indtil videre…
God aften kiss-humørikon … Kærlighed herfra…